• +355 682077206
  • info@portaautomatike.com
Sisteme Parkimi
Kreu \ Sisteme Parkimi

BK

 

FLEKSIBILITET DHE SIGURI NE CDO SITUATE.

 

BK ESHTE OPTIMALE PER DYER TE RRESHKITSHME PER PERMASA TE MEDHA DERI NE 2200KG PESHE.

LEVIZJA FLUIDE DHE E NJETRAJTESHME NE NJE GAME TE KOMPLETUAR,STUDIUAR PER PERDORIME TE NDRYSHME INDUSTRIALE,DERI NE PERDORIME TE ZAKONSHME.

 

 

 

 

 

AVANTAZHE QE KTHEHEN NE ZGJIDHJE.

 

AVANTAZHET E TRE FAZES!

 

ME SHUME SHTYRJE NE MANOVRIM.ELEKTRICITETI 230-400V E TRIFAZES LEJON TE PERFITOSH NJE SHTYRJE ME TE MADHE NE FAZEN FILLESTARE TE VEPRIMIT,DUKE ANASHKALUAR SITUATA KRITIKE TE LIDHURA ME PESHEN E DERES.

MOTORRI I TRIFAZES GARANTON FUNKSIONIMIN DHE NE KUSHTET ME TE VESHTIRA TE PERDORIMIT SI NE INDUSTRI.

 

KONTROLLI I INERCISE.

NE PAJISJET E MEDHAJA INDUSTRIALE PESHA SHFAQ SHPESH NJE PROBLEM QE DUHET ZGJIDHUR NE KUFIJT E SIGURISE DHE PER FUNKSIONIMIN KORREKT TE IMPIANTIT.INERCIA PASIVE,NE FUND TE VEPRIMIT MUND TE SHKAKTOJ MOSFUNKSIONIM PERVECSE RRISKUT NE PERDORIM.

 

GAMA BK PERBEHET NGA 9 MODELE TE NDRYSHME,DHE ME TRIFAZE ELEKTRONIKE,PER TIU PERGJIGJUR TE GJITHA KERKESAVE,SI ATO TE SIGURISE,FAL TEKNOLOGJISE ENCODER.PRA ESHTE GJITHMONE E NEVOJSHME TE VLERSOSH ME INSTALUESIN CILA MUND TE JETE ZGJIDHJA ME E MIRE PER TU APLIKUAR.

 

REZISTUES NDAJ GJITHCKAJE.

FILLOHET ME FIKSIMIN NE TOKE ,SHUME I SAKTE DHE SHUME I BESUESHEM,PER PJESEN TJETER MENDON CILESIA E LARTE DHE FUQIA E KOMPONENTEVE SI:

 

PRATICO SYSTEM

KOMOD DHE I SIGURT NE RAST EMERGJENCE,PRATICO SYSTEM ESHTE SISTEMI QE LEJON ZHBLLOKIMIN MEKANIK TE MOTORRIT VETEM ME NJE SINJAL NGA RADIOKOMANDA,PER HAPJEN NE MENYRE MANUALE TE PORTES NE RAST NEVOJE (MODELI BK-1200P)

 

ELEKTRONIKA ME 230V

  • MBYLLJA E PORTES DIREKT NGA KOMANDUESI PER NJE KONTROLL TE LEVIZJES GJITHMONE ME VETE.
  • HAPJE E PJESSHME PER TE LEJUAR VETEM HYRJEN E KEMBESOREVE.

SIGURI DHE ME PORT TE NDALUR,FAL SISTEMIT SPECIAL ELEKTRONIK QE ANULLON CDO KOMAND NESE NJE PENGES VIHET RE NGA PAJISJET E SIGURISE.

 

ZBULO NE CAME.COM TE GJITHE GAMEN E PRODUKTEVE CAME!

CAME ESHTE NJE NDERMARRJE LIDER NE PRODHIMIN E PAJISJEVE AUTOMATIKE PER BANESA,PER INDUSTRI,DHE PER PROJEKTE TE MEDHAJA TE PAJISJEVE TEKNOLOGJIKE.

NJE GAME KOMPLETE ZGJIDHJESH PER BANESAT,NGA AUTOMATIZIMI I PORTAVE DHE I PORTAVE TE GARAZHEVE,DERI TE SISTEMI I GRILAVE DHE I TENDAVE,DUKE ARRITUR NE KONTROLLIN AUTOMATIK TE SHTEPIVE,SISTEMIN E HYRJEVE TE PADESHIRUARA DHE TE CITOFONEVE ME VIDEO.

TEKNOLOGJIA DHE BESIMI NE SHERBIM TE BIZNESIT TUAJ,FAL ZGJIDHJEVE TE PROJEKTUARA PER AUTOMATIZIMIN E PORTAVE INDUSTRIALE,PORTAVE AUTOMATIKE,TRAREVE RRUGOR,KONTROLLI I HYRJES DHE SISTEMI PARKIMIT.

 

 

 

 

PROFILI

 

PROFILI I KOMPANISE 06

FAKTE DHE SHIFRA 07

NJE GRUP PREZENT NE TE GJITHE BOTEN O8

SHUME NJEREZ,NJE GRUP I VETEM 09

ZGJIDHJE PER BANESA 10

ZGJIDHJE PER NDERTESA 11

ZGJIDHJE GLOBALE 12

VLERAT TONA 13

 

02 OFERTA JONE   18

AUTOMATIZIM PER TENDA DIELLI DHE GRILA 22

PORTA GARAZHI DHE PORTA INDUSTRIALE 23

SISTEM KUNDER HYRJEVE TE PADESHIRUARA DHE TVCC 24

CITOFONA ME VIDEO 26

AUTOMAIZIMI I BANESAVE 28

NDRICIM ME LED DHE KONTROLLI I TEMPERATURES   29

PORTA AUTOMATIKE DHE KONTROLL I HYRJEVE 30

PISTONA 32

PARKIME DHE TRARE RRUGOR 34

 

01-HYRJE NE RISINE

EXPO MILANO 2015

GRUPI CAME ESHTE KRENAR QE I KA HAPUR DYERT MBI 21 MILION VIZITOREVE,TE ARDHUR NGA GJITHE BOTA PER TE MARRE PJESE NE EXPO MILANO 2015.

JO VETEM EVENTI ME I MADHE BOTEROR KUSHTUAR USHQIMIT,PO EDHE NJE RAST RRITJEJE TEKNOLOGJIKE TE PA PRECEDENT PER NDERMARRJEN DHE ITALINE.CAME KA KONTRIBUAR PER TE REALIZUAR PROJEKTIN ME TE RENDESISHEM ITALIAN DIGITAL SMART CITY.OBJEKTIVI I ARRITUR NE RISI DHE MODERNIZIM FAL AFTESIVE TE GRUPIT PER TE PROPOZUAR ZGJIDHJE AVANGARDE DHE PER TE BASHKEPUNUAR ME EFEKTIVITET ME PARTNERET KRYESOR TEKNOLOGJIKE TE EVENTIT.ME EXPO MILANO 2015,CAME KA ARRITUR NJE FAZE THELBESORE NE RRUGEN E RISISE QE KA MARR NE TREGUN E HOME &BUILDING SOLUTIONS DHE PER PROJEKTET E MEDHA.

 

PROFILI KOMPANISE

CAME S.P.A GRUP I NJOHUR NE ITALI PER ME SHUME SE 40 VJET,OPERON NE SEKTORIN E HOME &BUILDING AUTOMATION.TEKNOLOGJIA AVANGARDE,VENDOSMERIA,EFIKASITETI DHE DESIGN JANE TRE PRINCIPET QE DREJTOJNE FIRMEN NE PROJEKTIMIN DHE REALIZIMIN E ZGJIDHJEVE TEKNOLOGJIKE TE MENDUARA JO VETEM PER TIU PERGJIGJUR NEVOJAVE TE TASHME,POR EDHE PER TIU PARAPRIRE KERKESAVE TE SE ARDHMES.

ME KETE FRYME CAME KA NDERMARRE ACCESS TO INNOVATION,NJE RRUGE AMBICIOZE NE INOVACION.KERKIM DHE ZHVILLIM QE KA PER OBJEKTIV TE RIVOLUCIONOJ KONCEPTIN E AUTOMATIZIMIT PER TE KRIJUAR ZGJIDHJE TEKNOLOGIKE NE 360 GRADE.GRUPI SOT SYNON QE TE JETE NJE PARTNER GLOBAL QE FAL INVESTIMEVE NE R&S MUND TE PLOTESOJ KERKESAT E NJE BOTE KU LIDHSHMERIA LUAN NJE ROL BAZE.

 

NE 1972 LIND CAME PORTA AUTOMATIKE.

NE 1992 ZGJEDHJA E FITUAR NDER VITE PER TE NDJEKUR NJE POLITIKE TE SHERBIMIT DERE ME DERE,COJ NE LINDJEN E SHERBIMEVE CAME.