• +355 682077206
  • info@portaautomatike.com
Produkte
Kreu \ Produkte

Sisteme automatizimi për shtëpinë, biznesin dhe qytetin

Që nga viti 2002, kompania ADI PROFESSIONAL Shpk ofron gamën më të gjerë të :

  • Sisteme Parkingjesh
  • Automatizimit të Portave
  • Barrierave Rrugore
  • Dyerve industriale
  • Dyerve Automatike
  • Kontrolli i Aksesit

duke kombinuar ekspertizën dhe kërkimin teknologjik me besueshmërinë dhe profesionalizmin.

Nëpërmjet inovacionit të vazhdueshëm, sot ADI PROFESSIONAL Shpk mund të mbështetet në një ekspertizë të vendosur në kontrollin e përgjithshëm të shtëpisë në fushën e sistemeve për mjedise kolektive në shkallë të gjerë dhe së fundi në menaxhimin e qytetit dhe hapësirat publike, duke ofruar zgjidhje të integruara për të gjitha nevojat për rregullimin dhe monitorimin e hyrje.

PRODUKTET E RINJ

Inovacionet e reja nga Adi Professional

KOMPLETE KITESH

Komplete kitesh për automatizimin e portave, dyerve, barrierave, dyerve të garazhit, sistemeve te parkingut etj.

PORTË AUTOMATIKE

Sisteme automatizimi për portat me hapje që maten midis gjatësisë 1.3m dhe 8m.

PORTË ME RRESHQITJE

Sisteme automatizimi per porta me rreshqitje për peshën nga 200kg deri në 3500kg.

BARRIERË RRUGE

Barriera parkimi për gjerësi të rrugëve prej 2.5 deri 12 metra.

DYER GARAZHDI

Sisteme automatizimi për dyert e garazhdit dhe seksion deri në 9m2 dhe 14m2.

PISTONA RRUGESH

Automatizim i pistonave rrugesh te blinduar

DYER AUTOMATIKE

Sisteme automatizimi per dyer me hapje dhe me rreshqitje

PENGUESE / RROTULLUESE

Turnstiles për të kontrolluar hyrjen dhe daljen e këmbësorëve.

AUTOMATIZIM SHTEPIE

Automatizim i përgjithshëm i shtëpisë.

AKSESE KONTROLLI

Sisteme të integruara të kontrollit të aksesit dhe menaxhimit.

PISTONA BLLOKUES

Pistona Automatike, Ulje / Ngritje, Te Fiksuara.

DYER INDUSTRIALE

Sisteme automatizimi për qepena, dyert seksionare dhe të palosshme.

AKSESORË

Plotësimi i instalimit dhe monitorimit në gjendjen e duhur të punës për t’i dhënë përdoruesve paqen e mendjes.